ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ΟΑΚΑ παίζοντας για την αξιοπρέπειά του ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ σήμερα (PRESSARIS, 19:15, Novasports2) τον Παναθηναϊκό, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο, ποτέ δεν θα είναι αδιάφοροι! Οφείλουν να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό, σεβόμενοι την ιστορία και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 4η θέση με 47 βαθμούς, στο +9 από τον Άρη, ωστόσο, λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, οπότε στην σημερινή αναμέτρηση δεν έχει ούτε ο ίδιος βαθμολογικό κίνητρο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ανανεώθηκαν από πλευράς Άρη, τα συμβόλαια των Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα, Κόρχουτ και Σόουζα -αρχικά- μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Η αποστολή: Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Martinez, Sundgren, Duarte, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Δεληζήσης, που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη αγωνιστική.

Tην αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου.

Ο Ευαγγέλου είναι ο διαιτητής που στέρησε τη νίκη του Άρη στο ίδιο γήπεδο από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (1-1). Απέβαλλε τον Ιντέγε, έδωσε ένα πέναλτι ανύπαρκτο, ενώ έκλεισε τα μάτια σε αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών του Άρη.

 

To Top