Στο ΟΑΚΑ το φάιναλ φορ Basketball Champions League

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε και επίσημα πως το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το final 4 της διοργάνωσης (4-6/5).

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ήταν γνωστό και πλέον είναι και επίσημο. Το final 4 του Basketball Champions League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα γίνει στις 12/4 στην Αθήνα και οι πληροφορίες για τα εισιτήρια του final 4 θα ανακοινωθούν μετά τη γνωστοποίηση των ζευγαριών.

Στο φάιναλ φορ συμμετέχει η ΑΕΚ. Οι άλλες τρεις ομάδες είναι:

Η ΑS Monaco είναι 1η στο γαλλικό πρωτάθλημα και κατέκτησε πρόσφατα το Leaders Cup, η MHP Riesen Ludwigsburg είναι 3η στην γερμανική BBL και η UCAM Murcia είναι στη 10η θέση της ισπανικής ACB.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης, αποκαλύφηκε και το logo του Final Four του 2018:

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Αθήνα θα διοργανώσει το δεύτερο Final Four του Basketball Champions League. Παρατηρήσαμε τον μεγάλο ενθουσιασμό του συλλόγου να αναλάβει αυτό το ιστορικό γεγονός, αλλά και την θερμή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που αναθέτουμε το Final Four σε ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις τεσσάρων εκ των πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων εγγυάται ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο για όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ευρώπη,” είπε ο Πατρίκ Κομνηνός, CEO του Basketball Champions League.

Οι Ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαΐου με το ματς για την Τρίτη θέση και τον Τελικό να διεξάγονται στις 6 Μαΐου. Η κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια, θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου στην Αθήνα.

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την κλήρωση. Παράλληλα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

To Top