Στο Οστεμπεργκ η προετοιμασία του ΟΦΗ, κοντά σε Καρώ

Εν αναμονή της άφιξης του Ανδρέα Καρώ, ο οποίος θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα, μετά τον Άντριαν Ριέρα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, Ανδρέας Καρώ, αναμένεται στο Ηράκλειο αύριο το πρωί, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Κρήτης, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Στο μεταξύ, για τις 3 Ιουλίου προγραμματίστηκε η επίσημη «πρώτη» στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει της αγωνιστικής σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα (8/6) ο σύλλογος. Οι προπονήσεις στο Ηράκλειο θα διαρκέσουν έως το το Σάββατο 15 Ιουλίου, όταν και η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, στο ίδιο προπονητικό κέντρο δηλαδή που βρέθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στην Ολλανδία, η ομάδα της Κρήτης θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας:

1. 20/7 με αντίπαλο τη Χέρενφεν – Ώρα: 19:00 Ολλανδίας

2. 25/7 με αντίπαλο την Μπρέντα (Όστερμπεκ) – Ώρα: Θα ανακοινωθεί προσεχώς

3. 29/7 με αντίπαλο την FC Utrecht (Ζουίντενμπαλκ) – Ώρα: Θα ανακοινωθεί προσεχώς

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:35 αναμένεται η επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

To Top