ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Παιδικό Χωριό SOS η Εθνική ομάδα μπάσκετ (photos)

Ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/12) στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, με την παρουσία παικτών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Οι καλαθοσφαιριστές  Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Λούντζης, Χάρης Γιαννόπουλος, περίμεναν τα παιδιά να τελειώσουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, υπέγραψαν φανέλες, μοίρασαν δώρα, έπαιξαν μπάσκετ μαζί τους και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό γεύμα.

Στο μεγάλο τραπέζι που ετοιμάστηκε, τα 53 παιδιά με τις μητέρες και τους συντελεστές του χωριού γευμάτισαν μαζί με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών και εκπροσώπους της Eurobank που είναι εδώ και πολλά χρόνια χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ.

Παρών στο ξεχωριστό αυτό γεύμα ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση ήταν κάτι μικρό, συμβολικό, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι η χαρά που μας έδωσαν τα ίδια τα παιδιά με την υποδοχή τους και οι στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τους.

To Top