ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Παλέ ο Μπόνι: «Πάμε Αρειανάρα, η καρδιά μου είναι κίτρινη»!

Ο Μάριο Μπόνι βρίσκεται από νωρίς στο Παλέ μαζί με τον γιο του, Τζάκομο, για να δει την αγαπημένη του ομάδα όπως ανέφερε ο ίδιος στο PRESSARIS.

«Νιώθω πολύ όμορφα, πάντα είναι ξεχωριστό και σπέσιαλ όταν βρίσκομαι εδώ. Η καρδιά μου χτυπάει πάντα γρήγορα όταν επιστρέφω στο Αλεξάνδρειο. Αγαπώ τον Άρη, τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο Μάριο και συνέχισε σε… άπταιστα ελληνικά: «Η καρδιά μου είναι κίτρινη. Πάμε Αρειανάρα, είναι τρελός ο Ιταλός»!

Για το αν παρακολουθεί την ομάδα και πως βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα είπε: «Δεν έχω δει την ομάδα τελευταία. Έρχομαι συχνά στη Θεσσαλονίκη, όπως και τώρα. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο, με κάλεσαν και δε θα έχανα με τίποτα αυτή την ευκαιρία».

Για τις αναμνήσεις του: «Σίγουρα θυμάμαι τα δύο Κύπελλα περισσότερο, το Κόρατς και το Κύπελλο Ελλάδας. Αν και μένω στην Ιταλία το μυαλό μου είναι πάντα εδώ. Έχω να θυμάμαι πάρα πολλά ωραία πράγματα…».

Όσον αφορά τον γιο του, Τζάκομο, με τον οποίο βρίσκεται μαζί στις κερκίδες: «Του μαθαίνω και ξέρει πλέον την ιστορία του Άρη, τον θρύλο του Άρη, τι σημαίνει ο Άρης για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Του έχω δείξει όλα τα βίντεο, έχουμε πάει στο Μουσείο, οπότε ξέρει ήδη αρκετά πράγματα. Είναι και αυτός… κίτρινος σαν εμένα. Παίζει μπάσκετ, μπορεί κάποια στιγμή να παίξει και αυτός εδώ, θα δούμε».

To Top