ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο Πανθεσσαλικό και με φιλάθλους ο τελικός! Απομένει να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός

Από χθες επί της ουσίας «κλείδωσε» το Πανθεσσαλικό, ως έδρα της διεξαγωγής του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στις 18 Μαΐου.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής κυπέλλου δεν άφησε περιθώρια, παρά τα όσα τεχνηέντως είχαν διαρρεύσει… “Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά”, όπως ανέφερε η Ομοσπονδία.

Όπως επισημάναμε και χθες είναι πλέον μονόδρομος ότι τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό βάσει της προκήρυξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη από χθες άρχισαν να αλλάζουν… τροπάριο και εκείνοι που προεξοφλούσαν τελικό στο ΟΑΚΑ (με κόσμο) ή τελικό στον Βόλο χωρίς φιλάθλους και έβαλαν στη συζήτηση την προοπτική του Παναθηναϊκός – Άρης στο Πανθεσσαλικό με κόσμο.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι παρά την έντεχνη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχείρησε να βυθίσει στην εσωστρέφεια τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, ο τελικός θα γίνει με κόσμο. Και στο Πανθεσσαλικό.

Τι απομένει;

Απομένει πλέον να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό στο ραντεβού της 18ης Μαΐου.

Στο “τραπέζι” υπάρχουν αρκετές εκδοχές που ξεκινούν από την παρουσία 7.000 οπαδών από κάθε ομάδα στον τελικό (συν 1.000 εισιτήρια για την ΕΠΟ) μέχρι  4-5.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα…

Η ΕΠΟ αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις μαζί με τις ομάδες και τους εμπλεκόμενους φορείς, μετά τα παιχνίδια της Εθνικής, , δηλαδή μετά τις 27 Μαρτίου.

To Top