ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… περίμενε ο Αντωνίου, θέλει Λώττα και Γιαννίτση εφόσον αναλάβει τον Άρη

Οι επαφές του Παύλου Μυροφορίδη με τους υποψήφιους προπονητές συνεχίζονται, με το όνομα του Σωτήρη Αντωνίου, να παραμένει στην “κιτρινόμαυρη” λίστα.

Ο 41χρονος κόουτς, αναμένει νεότερη ενημέρωση από τον Παύλο Μυροφορίδη, προκειμένου να γνωρίζει αν θα είναι ο “εκλεκτός” για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Άρη.

Εφόσον εν τέλει είναι, δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτηση δύο παικτών, που έχει σε υψηλή εκτίμηση και με τους οποίους φέτος συνεργάστηκε στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Αντωνίου θα ζητήσει από τον Παύλο Μυροφορίδη, να έρθουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Αριστείδης Λώττας και ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Αμφότεροι είχαν σημαντικό ρόλο στην φετινή Σπάρτη, με τον Λώττα να τον αποκτούν οι Λάκωνες τον Ιανουάριο και έκτοτε να αγωνίζεται σε 18 ματς, με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Στο ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” την τελευταία αγωνιστική, είχε ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Όσον αφορά τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιαννίτση, προέρχεται από μία “γεμάτη” χρονιά, με 30 συμμετοχές και ένα γκολ, καθώς καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας, από τον Αντωνίου, από το ξεκίνημα της σεζόν.

To Top