ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Περιστέρι για την πρόκριση, “κόλλησε” στο 0-0 με χαμένο πέναλτι ο Άρης!

Το κατενάτσιο του Ατρόμητου, οι ανεκδιήγητοι Σκουλάς-Βάτσιος και το χαμένο πέναλτι του Γκάμα, κράτησαν τον Άρη στο 0-0, με τους κιτρινόμαυρους να διεκδικούν πλέον την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο Περιστέρι σε μία εβδομάδα! Εξαφάνισε πέναλτι υπέρ του Άρη ο Σκουλάς στο 50΄, στο δοκάρι το πέναλτι του Γκάμα στο 64΄, το οποίο κέρδισε ο Ματίγια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Στο τέρμα ο Κουέστα, με τον Ροζ δεξιά και τον Κόρχουτ αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι Βέλεθ και Δεληζήσης. Στα χαφ το δίδυμο, Σάσα-Ματίγια, με τον Γκάμα αριστερά, τον Φετφατζίδη δεξιά στις πτέρυγες της επίθεσης και τους Λάρσον-Ντιγκινί στην επίθεση.

Στο τέρμα για τον Ατρόμητο ο Μέγιερι, δεξιά ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Κατράνης. Στρούγγης και Γούτας στα στόπερ, με τους Μπουσούλατζιτς και Χαρίση στα χαφ. Δεξιά ο Γκάλο, αριστερά ο Νταβιώτης, με τον Ανδρούτσο πίσω από τον Βέλλιο.

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…

Η πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου, σε συνδυασμό με το σκληρό του παιχνίδι υπό την ανοχή του Βάτσιου, έβαλαν δύσκολα στον Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Οι κιτρινόμαυροι είχαν όλη την διάθεση να δημιουργήσουν και να απειλήσουν, όμως δεν το κατάφεραν στον βαθμό που το συνηθίζουν στα εντός έδρας ματς του Πρωταθλήματος.

Η πρώτη ουσιαστική τελική με τον Βελλιο στο 13΄, να θέλει να “κρεμάσει” από μακριά τον Κουέστα, δίχως επιτυχία.

Στο 16΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη, με το κόρνερ από τα αριστερά να βρίσκει τον Ντιγκινί, που γύρισε το κορμί του, πλάσαρε, αλλά ο Στρούγγης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή με τον Μέγιερι εξουδετερωμένο.

Δύο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από Λάρσον και Σάσα, σταμάτησαν στα σώματα των φιλοξενούμενων. Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, στο 30΄, σε φάουλ του Γκάλο, πρώτη κεφαλιά από παίκτη του Ατρόμητου, πλασέ του Μποσούλατζιτς, απομάκρυνε η άμυνα του Άρη. Εντυπωσιακή ενέργεια του Φέτφα στο 33΄και πάσα στον Ντιγκινί που καθυστέρησε και έχασε την μπάλα.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΣΚΟΥΛΑΣ!

Το β΄μέρος ξεκίνησε με σημαντική ευκαιρία για τον Άρη. Ο Κόρχουτ έδωσε στον Λάρσον που έφυγε μόνος στην κόντρα, αλλά αντί να τελειώσει την φάση, την γύρισε στον Ντιγκινί με τον Στρούγγη να βάζει την προβολή και τον Μέγιερι να μπλοκάρει.

Στο 50΄, ο Ματίγια έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, ο Κατράνης βρήκε την μπάλα με το χέρι, αλλά ο Βάτσιος δίχως να δει το VAR, εμπιστεύτηκε τον Σκουλά που για μία ακόμα φορά εξαφανίζει πέναλτι για τον Άρη!

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΚΑΜΑ!

Στο 63΄, ο Ματίγια ανατράπηκε από τον Βέλλιο, αυτή τη φορά ο Βατσιος έδειξε το σημείο του πέναλτι καθώς ήταν πεντακάθαρο. Ο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση και μετά από τέσσερα σερί εύστοχα πέναλτι, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι με τον Άρη να χάνει την μεγαλύτερή του ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ!

Στο 70΄ευκαιρία για τον Άρη, με το τακουνάκι θέλησε ο Φέτφα να βρει τον Ροζ, τη στιγμή που νωρίτερα, ο Ντιγκινί γύρισε στο πέναλτι για τον Λάρσον, που δεν πρόλαβε. Στη συνέχεια, ένα σουτ του Γκάμα κατέληκε πάνω από την εστία του Μέγιερι.

Ευκαιρία για τον Άτρόμητο στο 75΄, με τον Ούμπιδες στην κόντρα να σουτάρει πάνω στον Δέλη! Στη συνέχεια της φάσης στην κόντρα του Άρη, το γύρισμα του Ντιγκινί στην άμυνα του Ατρόμητου, ο Ροζ έκανε κακό κοντρόλ, ενώ η μπάλα είχε αποδέκτη τον Φέτφα!

Ντουρμισάι και Μαρτίνες μπήκαν στο ματς, με τον Άρη να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ, δίχως όμως επιτυχία, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο Περιστέρι σε μία εβδομάδα η ρεβάνς.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (85΄Μαρτίνες), Φετφατζίδης, Λάρσον (77΄Ντουρμισάι), Ντιγκινί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Γκάλο (73΄Ούμπιδες), Νταβιώτης (76΄Ενσικουλού), Ανδρούτσος (81΄Μάντσον), Βέλλιος

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) – AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

To Top