ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Περιστέρι δεν μπόρεσε, στο Ηράκλειο επιβάλλεται! Μόνο για τη νίκη στην Κρήτη ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Δύσκολη… έξοδος για τον Αρη, δεύτερη συνεχόμενη, καθώς μετά το Περιστέρι σήμερα στο Ηράκλειο (PRESSARIS, 17:15, NS1) κόντρα στον ΟΦΗ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στην πρεμιέρα του β΄γύρου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, περνά από το… Ηράκλειο για τον Άρη! Οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στις καθυστερήσεις του αγώνα, σήμερα όμως πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν το “τρίποντο”, το οποίο αγνοούν εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Απέναντί τους μία ομάδα την οποία αν νικήσουν, θα αφήσουν για πρώτη φορά φέτος βαθμολογικά κάτω από αυτούς, κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία αλλά και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος σε ότι αφορά τους βαθμούς. Κι αυτό, γιατί ο Άρης με νίκη θα μπει στην 6άδα της βαθμολογίας που είναι χρονικά και ο πρώτος στόχος.

Ο ΟΦΗ, που διαφέρει εξ΄ολοκλήρου με πέρσι, καθώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ποντάρει πολλά στην έδρα του, όπου έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (από τον ΠΑΟΚ). Οι Κρητικοί είναι αυτή τη στιγμή στο +1 βαθμολογικά από τον Άρη, καθώς έχουν συγκεντρώνει 19 βαθμούς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Μπράουν Ιντέγε που επέστρεψε μετά την τιμωρία του, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας τις προηγούμενες μέρες, Μιχάι Κόρχουτ. Εξαιτίας της απουσίας του δεύτερου, μάλιστα, κλήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή ο Άλεξ Μενέντεθ.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Cuesta, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Ideye, Abou Ba, Alex Menendez, Martinez, Tonso, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

O Γιώργος Κομίνης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας ορίστηκε διαιτητής στον σημερινό αγώνα του Ηρακλείου.

Βοηθοί του Κομίνη θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), στο VAR οι Θανάσης Σέζος (Κιλκίς) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου).

To Top