Στο πλευρό οπαδού της Ντόρτμουντ ο Super 3: «Μαρσέλ μην τα παρατάς ποτέ» (photo)

Ένας φίλος της Ντόρτμουντ ο Μαρσέλ ταλαιπωρείται από μία σοβαρή ασθένεια ταλαιπωρείται, με τον Super 3 να στέκεται στο πλευρό του, συγκεντρώνοντας χρήματα, που απαιτούνται για τη θεραπεία του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

“Καλησπέρα αδέρφια,
Τα τελευταία έτη έχει αναπτυχθεί μια άρρηκτη φιλία μεταξύ των μελών του SUPER 3 και των UNITY, υποστηρικτών της Borussia Dortmund. Η φιλία αυτή μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Πέρα από τα χρώματα μας ενώνει η νοοτροπία της αγνής αγάπης για τον σύλλογο μας, ο ρομαντισμός του οπαδισμού και η ανάγκη μας να υποστηρίζουμε την ομάδα μας παντού, σε οποιοδήποτε άθλημα και γήπεδο.
Ωστόσο στη ζωή υπάρχουν δύσκολες στιγμές για τα αδέρφια μας. Και πάντα είμαστε εκεί για όλους. Από το 2017, ο αδερφός μας εκ Γερμανίας Μαρσέλ ταλαιπωρείται με την ασθένια.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το μήνυμα των αδερφών μας, UNITY, για τον Mαρσέλ.
Ο Μαρσέλ διαγνώστηκε για πρώτη φορά με όγκο στον εγκέφαλο το 2017. Ευτυχώς, ο όγκος αφαιρέθηκε μέσω επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Έσσεν. Αν και η διαδικασία και η αντίστοιχη θεραπεία άφησαν το στίγμα τους, ο Μαρσέλ κατάφερε να ζήσει ξανά τη ζωή του με την οικογένεια και τους φίλους του και επίσης να στηρίξει την αγαπημένη του Μπορούσια στο γήπεδο. Ο Μαρσέλ φαινόταν να έχει δραπετεύσει με μαύρο μάτι στον αγώνα του κατά του καρκίνου και τα πράγματα επέστρεψαν στην κανονικότητα πριν ακολουθήσει η επόμενη οπισθοδρόμηση το 2021. Ένας άλλος όγκος είχε δημιουργηθεί στον εγκέφαλό του και ο Μαρσέλ αναγκάστηκε να αγωνιστεί ξανά. Η δεύτερη παρέμβαση στο Έσσεν ήταν επίσης επιτυχημένη και φαινόταν ότι η αγωνιστικότητα είχε και πάλι καρπούς. Αν και ο Μαρσέλ έπρεπε να παλέψει επανειλημμένα με κρίσεις επιληψίας μετά τις δύο επεμβάσεις, οι δύο επιτυχημένες επεμβάσεις του επέτρεψαν τουλάχιστον να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Ο Μαρσέλ παντρεύτηκε τη σύζυγό του Ντενίζ και έκανε την οικογένεια ευτυχισμένη με την κόρη τους που γεννήθηκε στο μεταξύ. Και είχαμε και πάλι τον Marcel ανάμεσά μας και μπορέσαμε να σταθούμε μαζί του στη νότια κερκίδα. Ήταν πάντα βαθιά εντυπωσιακό το πώς ο Marcel αντιμετώπιζε τη μοίρα του, συμβιβάστηκε με τους περιορισμούς που υπήρχαν τώρα και, παρ’ όλα αυτά, συνέχισε να συνεισφέρει στην ομάδα μας.
Δυστυχώς, η ξαφνική διάγνωση της επιστροφής του όγκου τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έσκισε το χαλί από κάτω από όλους μας. Επιπλέον, ο όγκος βρισκόταν πλέον πολύ κοντά στο κινητικό κέντρο και το κέντρο ομιλίας, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη μια παρόμοια διαδικασία όπως πριν. Στην αρχή ήταν απλά αδύνατο να βρεθεί ένας γιατρός που να είχε αρκετή αυτοπεποίθηση για να πραγματοποιήσει την επέμβαση. Παρά τις πλέον σημαντικά μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας, η εγκατάλειψη δεν ήταν επιλογή. Όταν αναζητούσαμε έναν ειδικό, μας επικοινώνησε στο Charité Berlin ο καθηγητής Δρ. Vajkoczy βρήκε αυτό που έψαχνε, ο οποίος συμφώνησε να πραγματοποιήσει τη διαδικασία. Το γεγονός ότι το έργο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ιδιωτικό λογαριασμό δεν ήταν επίσης εμπόδιο και καταφέραμε να καλύψουμε το κόστος μαζί από ιδιωτικούς πόρους. Παρόλο που ο όγκος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της επέμβασης τον Απρίλιο, αποκτήσαμε νέες ελπίδες από τη συνολική θετική έκβαση. Η μάχη δεν κερδήθηκε, αλλά φαινόταν ότι ήμασταν στο σωστό δρόμο. Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, οι τελευταίες έρευνες δυστυχώς διέψευσαν όλες μας τις ελπίδες. Ο Μαρσέλ είναι ανίατος άρρωστος. Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το καταλάβουμε κάπως αυτό.
Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για τη συμπάθεια της σκηνής των φιλάθλων της Ντόρτμουντ τους τελευταίους μήνες. Είμαστε ευγνώμονες για κάθε χειρονομία, κάθε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του Marcel και κάθε φωνή που τραγούδησε μαζί με το “Let’s Go Marcel, fight and win!” στο τέλος του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους μας από τον Άρη, το Brøndby, την Κολωνία και το Μπουργκάουζεν, που μας στηρίζουν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτή η αλληλεγγύη όχι μόνο μας βοήθησε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, αλλά άφησε πάντα τον Marcel να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος.
Ο Μαρσέλ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ντόρτμουντ και έχει πληγεί από τον αγώνα των τελευταίων μηνών. Είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί πλέον να μιλήσει και δεν μπορεί πλέον να κινήσει το δεξί του χέρι. Όσο ακατανόητη κι αν είναι η κατάσταση για εμάς ως φίλους του, δεν μπορούμε να αρχίσουμε να φανταστούμε τι περνάει η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μικρή του κόρη. Και φυσικά ο ίδιος ο Μαρσέλ που δεν επιβραβεύεται για τη μαχητικότητα του. Είμαστε σε μια φάση που κάθε μέρα και κάθε στιγμή μαζί μετράει. Μετά από εντατικές συζητήσεις με τους θεράποντες γιατρούς, η θεραπεία με Avastin αποδείχθηκε ότι ήταν ένας τρόπος να δοθεί στον Μαρσέλ τουλάχιστον λίγο περισσότερος χρόνος ζωής και, ιδανικά, λίγο περισσότερη ποιότητα ζωής. Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μαρσέλ και την οικογένειά του και έχουν αποφασίσει από κοινού ότι θέλουν να το αρπάξουν όσο μπορούν.
Δεδομένου ότι αυτό το φάρμακο δεν καλύπτεται επί του παρόντος από ασφαλιστικές εταιρείες υγείας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να κάνουμε τη συνεισφορά μας και να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια. Δυστυχώς, σε μια κατάσταση αδυναμίας, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Το κόστος είναι τεράστιο και κοστίζει 3.000 ευρώ ανά έγχυση, το οποίο πρέπει να χορηγείται κάθε δύο εβδομάδες. Προκειμένου να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνεισφορά, θα θέλαμε να συγκεντρώσουμε δωρεές για θεραπεία.
Θα υπάρχει η ευκαιρία να κάνετε δωρεές στον Κεντρικό SUPER 3 είτε εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Paypal ή τραπεζικής μεταφοράς:
Στοιχεία τράπεζας:
THE UNITY – Υποστηρικτές Dortmund eV
DE32 4405 0199 0911 0114 25
Σε περίπτωση χρήσης τραπεζικής κατάθεσης ή του PAYPAL, όπως ανέφερετε το σκοπό «Δωρεά Marcel».
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εκδώσουμε απόδειξη δωρεάς.
Εάν η εταιρεία ασφάλισης υγείας αλλάξει γνώμη και καλύψει τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν ή εάν οι δωρεές υπερβαίνουν το κόστος της θεραπείας, θα χρησιμοποιήσουμε τα (περισσότερα) χρήματα για να στηρίξουμε την οικογένεια του Marcel.
Σας ευχαριστούμε για κάθε ευρώ.
Μην τα παρατάς ποτέ, Μαρσέλ!
ARIS SUPER 3 – ΤΗΕ UNITY 01″

To Top