Στο πλευρό της ομάδας ο Ηρακλής, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή

Κοντά στον Άρη και τους συμπαίκτες του θέλησε να βρεθεί ο Ανδρέας Ηρακλής, δίνοντας το “παρών” στην αναμέτρηση της ομάδας του εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής, μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στους χιαστούς, βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ζει η οικογένειά του, και αναπληρώνει τις δυνάμεις του λίγο πριν τη… μεγάλη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της αποθεραπείας του.

Το παιχνίδι αυτό κόντρα στην “Ένωση” ήταν η αφορμή για να δει από κοντά την “κίτρινη” οικογένειά του, και να πάρει μία μικρή γεύση από το πως αυτή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος αμυντικός, παρακολούθησε από κοντά το χθεσινό ματς, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή στη Γλυφάδα και δείπνησε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Ανδρέας, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος δείχνοντας πως ο τραυματισμός αυτός δεν τον έχει επηρεάσει, ενώ δεν βλέπει τη στιγμή να επιστρέψει στη δράση για να βοηθήσει την ομάδα του στο δύσκολο αγώνα που καταβάλει.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι περπατάει πλέον κανονικά, διατηρώντας μάλιστα άψογη φυσική κατάσταση, καθώς προσέχει αρκετά τη διατροφή του το τελευταίο διάστημα.

To Top