Στο πλευρό του Ανδρέα Τετέι ο ΠΣΑΠΠ, μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση

 

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωσή του στέκεται στο πλευρό του επιθετικού της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι μετά και την καταγγελία του για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

Στο πλευρό του Ανδρέα Τετέι βρίσκεται και ο ΠΣΑΠΠ, μετά την καταγγελία του για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του στην αναμέτρηση της Κηφισιάς απέναντι στον Βόλο.

Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠΠ απευθύνθηκε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για να διερευνήσει το περιστατικό και να κινήσει κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων. Παράλληλα, πρότεινε να αναλάβει κοινή δράση για την ανάδειξη και τη στηλίτευση κάθε συμπεριφοράς που ενισχύει κάθε μορφής διάκριση και ιδίως τη φυλετική διάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:
«Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Ανδρέα Τεττέι, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕ Κηφισιά, μετά την καταγγελία του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Ο Σύνδεσμος, όπως πάντοτε πράττει, εκδηλώνει, με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο, την εναντίωσή του σε κάθε μορφή διακρίσεων και καταδικάζει κάθε τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά ως εμφανώς αντίθετη με τους κανόνες, τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας, αλλά και κάθε υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου και φιλάθλου.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνθήκαμε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για να διερευνήσει το περιστατικό και να κινήσει κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων.

Παράλληλα, προτείναμε να αναλάβουμε κοινή δράση για την ανάδειξη και τη στηλίτευση κάθε συμπεριφοράς που ενισχύει κάθε μορφής διάκριση και ιδίως τη φυλετική διάκριση».

To Top