ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο πλευρό του Διαμαντόπουλου η οικογένεια του Άρη

Στο πλευρό του άτυχου Δημήτρη Διαμαντόπουλου βρίσκεται η οικογένεια του Άρη, καθώς ο Έλληνας επιθετικός μπαίνει αύριο στο χειρουργείο και χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Παντελίδης μίλησε μαζί του, τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε και με το… παραπάνω στην ομάδα όταν τον χρειάστηκε και στάθηκε στο πλευρό του. Στον ίδιο δρόμο και οι συμπαίκτες του που του ευχήθηκαν για τη συνέχεια της επανόδου που θα έχει μπροστά του.

Με τον Διαμαντόπουλο επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος τόνισε την στήριξή του και την συμπαράστασή του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Εκείνο που μένει να φανεί είναι το τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη σεζόν, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και αναμένεται η διαχείριση του ζητήματος από τον Άρη.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία πέρσι, αλλά και με τη φετινή παρουσία του απέδειξε πόσο σημαντικός υπήρξε στην ομάδα.

To Top