ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο πλευρό των αστέγων ο Άρης

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά ο Άρης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άστεγους της πόλης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει:

«Την Κυριακή (24/01), από τις 13:00 έως τις 18:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο χώρο του κυλικείου του κολυμβητηρίου (επί της οδού Αλκμήνης), θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους της πόλης μας.

ΑΡΗΣ και Stoiximan βρίσκονται δίπλα στους άστεγους.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η ομάδα μας από κοινού με τον μεγάλο χορηγό, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, την Κυριακή (24/01), την ημέρα του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα, από τις 13:00 έως τις 18:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο χώρο του κυλικείου του κολυμβητηρίου (επί της οδού Αλκμήνης), θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους της πόλης μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να δείξει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προσφέροντας ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας».

To Top