Στο πλευρό των συνδέσμων και το Aris Athens Club!

Δίπλα στον Super 3 και τους Ιερολοχίτες που ξεκίνησαν προσπάθεια… διάσωσης της ομάδας επί του πρακταίου και όχι με λόγια συντάχθηκαν και οι Αρειανοί της Αθήνας με τον σύνδεσμο που διατηρούν, ζητώντας ο καθένας να βάλει πλάτη και μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και αριθμό λογαριασμού, για να μπουν τα πρώτα χρήματα!

Η ανακοίνωση του “Aris Athens Club” αναφέρει:

ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η ώρα του χρέους έφτασε και πάλι. Η ομάδα που ομορφαίνει τη ζωή μας ζητάει τη βοήθειά μας. Ποιος μπορεί να αδιαφορήσει; Ποιος δεν θα δώσει το παρόν στο παλλαϊκό προσκλητήριο σωτηρίας του ΑΡΗ μας; Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ότι ο καθένας μας δίνει αγώνα επιβίωσης. Παρ’ όλα αυτά για ακόμα μια φορά θα δώσουμε “αίμα από το αίμα μας” για να κρατήσουμε όρθια την ΙΔΕΑ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η εποχή των λόγων πέρασε. Τώρα είναι η εποχή των πράξεων. Ο Αρειανός δεν είναι φτιαγμένος για τις φιέστες και τα γούστα. Είναι γεννημένος για δυσκολίες και αγώνες. Στην προσπάθεια που ξεκίνησαν τα αδέρφια μας, οι οργανωμένοι οπαδοί τασσόμαστε αλληλέγγυοι και καλούμε όλους τους Αρειανούς της Αθήνας να συμμετάσχουν με τη μαζική αγορά διαρκείας και με όποιον άλλον τρόπο μπορούν. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό, καμία συμμετοχή δεν είναι αμελητέα. Ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του ας βάλει πλάτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για να μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί σύντομα έναν αιώνα δόξας με έναν ΑΡΗ Δυνατό – Ανεξάρτητο – Νικητή.

Το ARIS ATHENS CLUB συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα ανοικοδόμησης του ΑΡΗ μας και καλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους τους Αθηναίους Αρειανούς, όλους εσάς που βρεθήκαμε στα πέταλα και στα τσιμέντα να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Πέρα από τις διάφορες μαζικές δράσεις που θα αναπτύξουμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός του κλαμπ 5233-028780-233 IBAN: GR36 0172 2330 0052 3302 8780 233, της τράπεζας Πειραιώς είναι ανοιχτός για οποιαδήποτε χρηματική προσφορά. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!

 

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΜ Η ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ARIS ATHENS CLUB [email protected]

 

HERE WE GO AGAIN!!!

UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL

ARIS-ATHENS CLUB

SINCE 1984

 

To Top