ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο προπονητικό επιτελείο του Αρη ο Σωτήρης Καραποστόλου (photo)

Και ο Σωτήρης Καραποστόλου επέστρεψε στον Αρη. 

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά. “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γεννηθείς στις 15 Ιουλίου του 1978, Σωτήρης Καραποστόλου μόνο… άγνωστος δεν είναι στον ΑΡΗ, στον οποίο έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά τη σεζόν 2004-05, φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Λίντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το 2012, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της 6ης θέσης παρότι αυτή αγωνίστηκε μόλις με δύο ξένους παίκτες.

Ο Καραποστόλου έχει αγωνιστεί επίσης στους Κουάκεμπρικ (Γερμανία), Μακεδονικό, Πανελλήνιο, Ρέθυμνο, Κεραυνό Στροβόλου, Ολύμπια Λάρισας, Ηρακλή και Καβάλα, Ανατόλια και Νεανική Εστία Μεγαρίδας. Ακόμη, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του, φοίτησε και αγωνίστηκε στο Southern New Hampshire University.

Το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα το πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν, ως ασίσταντ κόουτς στον Ηρακλή και πλέον εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ”.

To Top