ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο προσκήνιο ξανά το θέμα δανεισμού του Βεζένκοφ, παρακολουθεί τις εξελίξεις ο Άρης

Το ρεπορτάζ για πιθανό δανεισμό του Σάσα Βεζένκοφ προέκυψε χθες στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του νέου μοντέλου ανάπτυξης των υποδομών σε σχέση με την πρώτη ομάδα που έκανε η Μπαρτσελόνα. Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι πέρα από το να περιμένει τις εξελίξεις στην Βαρκελώνη.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση του Βεζένκοφ με τη μορφή δανεισμού, αν εν τέλει η Μπαρτσελόνα πάρει μια τέτοια απόφαση. Είναι καθαρά διοικητικό θέμα και όχι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει ήδη εξηγήσει στον παίκτη τον ρόλο του και αυτός τον αποδέχθηκε.

Τις τελευταίες ώρες η Βαλένθια δεν μοιάζει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βίβες στους μπλαουγκράνα και ήδη κυκλοφορούν σενάρια που εμπλέκουν τον Βεζένκοφ σε αυτή τη μεταγραφή, ενώ γράφθηκε ήδη στην Ισπανία ότι η Φουενλαμπράντα και η Σεβίλλη ενδεχομένως να ενδιαφερθούν για τον Βεζένκοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του Βεζένκοφ είναι 560.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να το καλύψει εξ ολοκλήρου, ούτε φυσικά ο Άρης, άρα εν πολλοίς είναι θέμα των Καταλανών να αποφασίσουν.

To Top