ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο προσκήνιο ο Καβενάγκι – Το εγχειρισμένο γόνατο, η πρόταση και η Ιταλία…

Το όνομα του Φερνάντο Καβενάγκι έχει έρθει στο προσκήνιο σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Άρη.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάνε και όλες οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν… μπάλα στο Foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τα πιο εγκυρα νέα, τα δείτε τα κορυφαία στατιστικά και ακολουθήστε τα δυνατότερα προγνωστικά. 

0 33χρονος φορ “κουβαλάει” στις πλάτες του ένα εξαιρετικό βιογραφικό, το οποίο προσφέρει εγγυήσεις, ότι θα αποτελέσει μία ουσιαστική μεταγραφή για τους “κιτρινόμαυρους”, αν και έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, ενώ προέρχεται και από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ιταλικοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον με την Μπάρι συγκεκριμένα που αγωνίζεται στη Serie b να έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο ίδιος δήλωνε μέχρι και χθες ενθουσιασμένος με την προοπτική της Ιταλίας.

Ο Αργεντινός φορ αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο είχε εντυπωσιακή σεζόν, καθώς σε 18 ματς σκόραρε 19 τέρματα (!), ωστόσο αποχώρησε τον Απρίλιο γιατι τραυματίστηκε και επρόκειτο να υποβληθεί το καλοκαίρι σε εγχείρηση στο γόνατο. Δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν, ότι λόγω της αποθεραπείας του που θα διαρκούσε 8 μήνες, αποφάσισαν από κοινού οι δύο πλευρές να λύσουν το συμβόλαιο του έμπειρου φορ.

Ο ίδιος δηλώνει πλέον ότι έχει αναρρώσει πλήρως, ενώ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην ενεργό δράση με τον Άρη να φέρεται να έχει ήδη επιχειρήσει πρόταση, παρά τις δεδομένες δυσκολίες.

 

To Top