ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έχει τον τρόπο να επιστρέφει, όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο…

Κρίνεται λογικό και αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν και θα υπάρξουν και στην πορεία αγώνες, όπου ο  Άρης θα κληθεί να παίξει με τη πλάτη στον τοίχο κατά τη διάρκειά του. Το χθεσινό ματς με τον Καμπανιακό, υπήρξε το τρίτο φετινό.

Οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν πίσω στο σκορ, σε ανύποπτο χρόνο, μόλις στο 11΄, για να ισοφαρίσουν το γκολ του Καμπανιακού λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Αντώνη Καπνίδη (43΄) και να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 84΄με τον Ανδρέα Τάτο.

H αρχή έγινε στην Καβάλα. Σε ένα παρόμοιο ματς ο Άρης είχε δεχθεί ένα γκολ από νωρίς (μόλις στο 2΄) και στη συνέχεια έπρεπε να αντιδράσει με τους Καπνίδη (ξανά) και Πόι να δίνουν τις λύσεις και το “τρίποντο” στο δεύτερο ημίχρονο αμφότεροι.

Διαφορετική, ωστόσο, αλλά εξίσου αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε και η ανατροπή κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου στο Σιδηρόκαστρο. Το προβάδισμα του Άρη (γκολ Καπνίδη), έγινε μέσα σε λίγα λεπτά 2-1 υπέρ του Γαζώρου, με τους Τάτο και Καπνίδη μέχρι το 85΄να φέρνουν… τούμπα το παιχνίδι.

Γενικότερα,ο φετινός Άρης αποδεικνύει πως σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ΄Εθνικής, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος από τον οποίο θα γνωρίσει την ήττα, καθώς έχει την ποιότητα, την υπομονή αλλά και την ικανότητα να παίρνει τις νίκες, ακόμα και όταν είναι μέτριος αγωνιστικά ή η τύχη δεν είναι με το μέρος του.

To Top