Στο… πόδι ο κόσμος του Άρη για τη δική του “μάχη”!

Απομένουν σχεδόν 24 ώρες για το παιχνίδι “χωρίς αύριο” με την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο κόσμος του Άρη βρίσκεται στο… πόδι για να δώσει τη δική του “μάχη”.

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, η ομάδα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για στήριξη από τον κόσμο της. Στην προπόνηση της Πέμπτης, το παρών έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι του Άρη θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης ζητώντας παράλληλα, το αυτονόητο: την νίκη κόντρα στη θρακική ομάδα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει ένα κλίμα έντονης ανησυχίας και δυσπιστίας, ωστόσο, όπως λέγεται κατά γενική ομολογία στην ομάδα “το Σάββατο δεν θα πρέπει να λείψει κανείς”. Μπορεί ο Άρης να μην θυμίζει σε τίποτα τον συσπειρωμένο Άρη προηγούμενων ετών, όμως, αυτό είναι θέμα που χρίζει συζήτησης, όταν όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

Όλοι οι δρόμοι (πρέπει να) οδηγούν το απόγευμα του Σαββάτου στο “σπίτι” των «κίτρινων», το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου όλοι μαζί στο τέλος, παίκτες και φίλαθλοι, να πανηγυρίσουν την επίτευξη της πρώτης φετινής εντός έδρας νίκης και παράλληλα ίσως της πιο σημαντικής (μέχρι την επόμενη)!

Όπως είναι γνωστό τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 4, 10 ευρώ στη Θύρα 9 και 20 ευρώ στη Θύρα 7.

To Top