ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο ραντάρ του Άρη ο Δανός προπονητής, Τόμας Κρίστιανσεν

Εκτός από την περίπτωση του Σάββα Παντελίδη, που εμφανίζει τις δικές της δυσκολίες καθώς υπάρχει σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης,  ο Άρης εξετάζει και την περίπτωση του Τόμας Κρίστιανσεν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 45χρονος Δανός πρώην προπονητής των ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς, προτάθηκε στους “κιτρινόμαυρους” και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Παρότι ο Κρίστιανσεν μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ισπανία, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αλ Τζαζίρα το 2013 ως βοηθός. Από εκεί μεταπήδησε στην ΑΕΚ Λάρνακας (2014-16) και έπειτα ακολούθησε μία σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου.

Μετά τον Ιούνιο του 2017 πήγε στη Λιντς (Τσάμπιονσιπ), όπου παρά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2018.

Έκτοτε ακούστηκε για ομάδες της Κύπρου και για τον Ολυμπιακό όμως ο ίδιος αξίωνε υψηλές απολαβές. Προτάθηκε στον Άρη, που έχει προτεραιότητα να βρει το διάδοχό του Πάκο Ερέρα στην Ελλάδα, με πρώτο στόχο τον Σάββα Παντελίδη, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας δεν παύουν να εξετάζουν και περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Να σημειωθεί πως ο Κρίστιανσεν ως παίκτης αγωνίστηκε στις εθνικές ομάδες της Ισπανίας (1992-95), πέρασε και από το ελληνικό πρωτάθλημα το 2000 φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, όπου σε 12 συμμετοχές είχε 3 γκολ. Η κορυφαία του ποδοσφαιρική στιγμή ήταν η ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2002-2003 με την Μπόχουμ.

To Top