ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Ρεκόρ Γκίνες ο Σεμπαστιάν Αμπρέου! Είναι η 28η μεταγραφή του! (video)

Ένα… ιδιαίτερο ρεκόρ σημείωσε ο Σεμπαστιάν “Λόκο” Αμπρέου, που υπέγραψε στη βραζιλιάνικη Μπάνγκου και μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες. Είναι η 28η μεταγραφή του!

Πλέον, συμπλήρωσε τα 40 του χρόνια και αντί να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ξεκουραστεί, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ερασιτεχνική βραζιλιάνικη ομάδα Μπανγκού.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η μεταγραφή ενός παίκτη δεν αποτελεί είδηση. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα μοναδικό ρεκόρ! Η Μπανγκού θα είναι η 23η ομάδα (24η με την Εθνική Ουρουγουάης) στην οποία θα αγωνιστεί ο Αμπρέου τα τελευταία 20 χρόνια που κλωτσά επαγγελματικά το τόπι!
Ναι, έχει αλλάξει 28 φορές ομάδα από το 1995 μέχρι και σήμερα και έχει παίξει σε 9 διαφορετικές χώρες! Για αυτό και πλέον θα αποτελεί μέλος του Ρεκόρ Γκίνες!
 

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου έχει ταλαιπωρήσει… ομάδες και δίχτυα στην Ουρουγουάη, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Ισπανία, τη Βραζιλία, το Ελ Σαλβαδόρ, την Παραγουάη, το Ισραήλ και την Ελλάδα!

Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε ο Γερμανός τερματοφύλακας Lutz Pfannenstiel, ο οποίος, από το 1991 μέχρι και το 2011, άλλαξε 27 φορές ομάδα!

To Top