Στο Σινσινάτι συνεχίζει η Γκρίτζαλη του Άρη – Ευχές από τις «κιτρινόμαυρες» (photos)

Στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα της η Σοφία Γκρίτζαλη, η οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της με τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Συγκεκριμένα η 18χρονη γκαρντ θα συνεχίσει στους Σινσινάτι Μπέρκατς και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη έστειλε τις ευχές του: «Σοφία συγχαρητήρια!! Οι Cincinnati Bearcats έκαναν την καλύτερη επιλογή. Σου ευχόμαστε ολόψυχα Καλή επιτυχία».

Στις πρώτες δηλώσεις της η ταλαντούχα αθλήτρια ανέφερε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη καθώς ανακοινώνω τη δέσμευσή μου στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι. Πρώτα απ ‘ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για όλες τις ευλογίες που η οικογένεια μου και εγώ λαμβάνουμε.

Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια μου, σε όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι και σε όλους τους προπονητές που με καθοδήγησαν. Σίγουρα ο  προπονητής της ομάδας άκουσε και το έμπειρο προπονητικό προσωπικό της που πίστεψε σε μένα τόσο πολύ.  Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα και περιμένω να μάθω ακόμη περισσότερα να μεγαλώνοντας κάθε μέρα στην οικογένεια της Βearcat».

To Top