Στο σκαμνί υπουργός Υγείας επειδή… ο γιoς του δημιούργησε χρέος 8 χιλ. ευρώ για να δει ποδόσφαιρο

Όλοι όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο έχουν κάνει στη ζωή τους κάποια τρέλα. Άλλοι ταξίδεψαν στην άλλη άκρη από τον τόπο κατοικίας τους και άλλοι πούλησαν το Playstation τους για να παρακολουθήσουν από κοντά το Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται ο γιος του υπουργού Υγείας της Σκωτίας, ο οποίος έβαλε σε μπελάδες τον πατέρα του.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Μάικλ Μαθισον – υπουργός Υγείας της κυβέρνησης – κλήθηκε να απολογηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, για το γεγονός πως στα έξοδα του υπήρχαν υπέρογκα ποσά. Ποσά τα οποία θα έπρεπε να πληρώσουν οι φορολογούμενοι της χώρας, αφού εντάχθηκαν στο υπουργικό εξοδολόγιο.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα όσα του καταλόγισαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήταν και ένα χρέος ύψους 8 χιλ. ευρώ (8.397 για να είμαστε ακριβείς). Όχι δεν αφορούσε βενζίνη για κάποια λιμουζίνα ή πτήση charter για κάποια συνάντηση, αλλά αντιθέτως το έξοδο αυτό προήλθε από… παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα.

Βλέπετε, ο γιός του υπουργού – του οποίου το όνομα παραμένει κρυφό για ευνόητους λόγους – αποφάσισε να δει μέσω του iPad του ένα ματς. Όμως για να το κάνει χρησιμοποίησε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα να καταναλωθεί μεγάλος όγκος GB. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάικλ Μάθισον ετοιμάζει δήλωση, προκειμένου να απαντήσει για τα όσα του προσάπτουν.

To Top