Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Προκλητικός και ανιστόρητος ο πρόεδρος του ΟΦΗ για Άρη!

Στην Ελλάδα του παραλογισμού, εκεί όπου η μνήμη του χρυσόψαρου είναι… κολλητική, μπορείς να πεις ό,τι θέλεις, χωρίς κόστος. Όπως κάνει ευθαρσώς και με προκλητικό τρόπο ο νυν πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης.

Γνωρίζουμε ότι η Κρήτη βγάζει λεβέντες και παλικάρια που δεν φοβούνται την αλήθεια και είναι απορίας άξιο, πώς ένας Κρητικός, όπως ο παράγοντας του ΟΦΗ, διέπραξε ένα τέτοιο ατόπημα και εκστομίζει κουβέντες, τη στιγμή που στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Ανάμεσα στ’ άλλα λοιπόν, έπιασε στο στόμα του τον Άρη λέγοντας ότι δεν πληρώνει στο “Κρήτη TV”: “Θεωρώ ότι έγινε ένα θαύμα και αν γυρίσω πίσω, στην προηγούμενη σαιζόν θα έλεγα ότι μας ήθελε ο Θεός. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Τα προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί. Ακόμα και τώρα συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Η ομάδα πληρώνει 54 παίκτες και μέχρι στιγμής, οι λύσεις βρίσκονται. Είναι υποχρέωση μας να πληρώνονται οι οφειλές προηγούμενων χρόνων. Σαν ΟΦΗ θέλουμε να πληρώσουμε. Δεν κρυβόμαστε και λέμε “δεν θέλουμε να πληρώσουμε”. Ο Άρης έχει βρει το πάτημα στο άρθρο 99 και από πέρυσι δεν πληρώνει τίποτα. Η ΑΕΚ έπεσε και δεν πληρώνει τίποτα. Εμείς, σαν ΟΦΗ είμαστε εδώ και πληρώνουμε. Τώρα αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση 10 και 15 ημερών τότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι τραγικό πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές που πληρώνονται είναι μέσα στο μνημόνιο”.

Τραγικό και ανιστόρητο το σχόλιο του. Μια και:

1. Ο Άρης έχει πληρώσει τα τελευταία χρόνια πάνω από 10.000.000 ευρώ στο κράτος για φόρους κτλ, όταν άλλοι σύλλογοι “ξέχασαν” πότε πλήρωσαν τελευταία φορά, σύλλογοι… φιλικοί προς τον ΟΦΗ.

2. Ο Άρης θα συνεχίσει να πληρώνει με την υπαγωγή του στο άρθρο 99, έχοντας υποθηκεύσει την ίδια του την υπόσταση και μπαίνοντας σε μια σειρά από αγωνιστικές περιπέτειες, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που βάρεσε… κανόνι.

3. Το κυριότερο: μήπως μπορεί να μας πει πώς ανέβηκε ΧΩΡΙΣ να υπάρχει διαφάνεια στην αδειοδότηση, ο ΟΦΗ πριν από δυο χρόνια στην Σούπερ λίγκα; Αν δεν γνωρίζει μπορεί να ρωτήσει τον Νίκο Μαχλά, για να μας πει αν πρέπει να ήταν στην πρώτη κατηγορία η κρητική ομάδα, με βάση την… ξαφνική ευαισθησία που δείχνει ή αν μπήκε από την “πίσω πόρτα”; Όπως κι αν επί δυο χρόνια πλήρωνε τους παίκτες ο ΟΦΗ και είχε φορολογική ενημερότητα;

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

To Top