Στο στόχαστρο για ξέπλυμα χρήματος ξανά η Άντερλεχτ!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Άντερλεχτ βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών του Βελγίου, με υποψίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν πως από το πρωί η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως γίνονται έρευνες και έχει εισέλθει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, έχοντας ένταλμα έρευνας. Η έρευνα αφορά τόσο την κατηγορία ξεπλύματος μαύρου χρήματος, όσο και για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης!

Δεν πάει πολύς καιρός που η βελγική ομάδα βρέθηκε στο προσκήνιο για σκάνδαλα που εμπλέκονταν και μάνατζερ ποδοσφαιριστών, για στημένα ματς. Τώρα έρχεται και αυτή η έρευνα, η οποία ωστόσο δεν αφορά την νυν διοίκηση.

Αντίθετα, αφορά την διοίκηση του Βάντεν Στοκ και του Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ, με τον τελευταίο να εμπλέκεται σε «βρώμικες» δουλειές με τον ατζέντη Μότζι Μπαγιάτ.

Εκεί στο οποίο επικεντρώνονται οι έρευνες στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, είναι η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη Νιούκαστλ το καλοκαίρι του 2015. Σύμφωνα με τα όσα λένε τα Βελγικά ΜΜΕ, η μεταγραφή έφερε 18,5 εκατομμύρια ευρώ στην Βελγική ομάδα, αλλά γίνεται έρευνα για το κατά το πόσο έχουν γίνει όλα νόμιμα. Μάλιστα, στην υπόθεση ερευνάται και ο ρόλος του γνωστού ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι.

To Top