«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Παυλίδης»

O Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, έχοντας 27 γκολ και 4 ασίστ σε 38 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το κορυφαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με την ισπανική «la colina de nervion», ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού, αφού όπως τονίζει ο Γιουσέφ Εν Νεσιρί είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζει η ισπανική ομάδα είναι ο Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ και ο Τάις Νταλίνγκα της Τουλούζ.

Ο διεθνής επιθετικός σημείωσε κόντρα στη Φόλενταμ το 27ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις και το 23ο στη φετινή Eredivisie, στην οποία είναι και ο πρώτος σκόρερ. Ένα λιγότερο έχει ο επιθετικός της PSV Αϊντχόφεν, Λουκ Ντε Γιονγκ.

Μάλιστα, αυτό το γκολ είχε ιστορική σημασία για τον 25χρονο φορ. Συγκεκριμένα ήταν το 51ο με τη φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παυλίδης έγινε ο 4ος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

To Top