ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα 7 ομάδες για ύποπτα ματς

Στην άσκηση δίωξης σε συνολικά επτά ομάδες προχώρησε την Παρασκευή (19/2) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης και αυτές είναι ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, τα Χανιά, η Παναχαϊκή, ο Πανελευσινιακός και ο Εργοτέλης.

Οι διώξεις σχετίζονται με τις αναμετρήσεις Κυπέλλου Παναχαϊκής-Λεβαδειακού 1-4, Πανελευσινιακού-Ξάνθης 0-5 (ΦΩΤΟ), Πανιωνίου-Εργοτέλη 1-0 και του αγώνα της Β’ Εθνικής Πανελευσινιακού-Χανίων 3-1, με τα εν λόγω παιχνίδια να φέρονται ότι είναι ύποπτα προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε διώξεις:

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005 και Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ A.O. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

To Top