Στο στόχαστρο των Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κεϊτά

Ο Ναμπί Κεϊτά βρίσκεται στην τρίτη χρονιά του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, αφού το καλοκαίρι του 2018, οι «reds» έδωσαν το ποσό των 60 εκατ. ευρώ στη Λειψία για να τον αποκτήσουν.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για τον 26χρονο μέσο από τη Γουινέα, καθώς κάτι ο τραυματισμός του στον αστράγαλο, κάτι η περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό στις αρχές τις σεζόν, έχουν φέρει τον παραγκωνισμό του από τις αρχικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, αρκετές είναι οι ομάδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση και να τον κάνουν δικό τους. Συγκεκριμένα, Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας έχουν τσεκάρει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κεϊτά, ενώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Λίβερπουλ δε φαίνεται να είναι αντίθετη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικώς.

Τη φετινή σεζόν, ο Κεϊτά έχει λάβει μέρος σε 10 αγώνες της Premier League και συνολικά 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «κόκκινων».

 

To Top