Ψηφίδης: “Στο σφύριγμα της λήξης θα τα έχουμε καταφέρει”

O πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης στη διάρκεια της ομιλίας του προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών ενώ τους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Ο κ. Ψηφίδης ξεκίνησε λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία” και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου. Απομένει ένας ολόκληρος γύρος στον οποίο είμαι βέβαιος ότι ο Άρης θα πάει καλύτερα και στο σφύριγμα της λήξης θα έχει πετύχει το στόχο του. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Από εσάς ζητάμε να τα δώσετε όλα και να ξέρετε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε. Καλή χρονιά και καλή αρχή με νίκη επί του Πανιωνίου».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός Γρηγόρης Παπαζαχαρίας επισημαίνοντας: «Ευχαριστούμε τη νέα διοίκηση που ήταν και είναι κοντά μας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στο 2013. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες».

Στο τέλος της γιορτής, ο κ. Ψηφίδης χαιρέτησε έναν έναν πτους παίκτες και τους έδωσε από μία βασιλόπιτα, ενώ ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Αγγελος Γρόλλιος, τους έδωσε από ένα μπουκάλι κρασί.

To Top