Στο τελευταίο 20λεπτο «καθάρισε»

Η Βίλελμσαφεν, ομάδα τέταρτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, κρατούσε την Ντόρτμουντ στο 0-0 για 70 λεπτά, αλλά δεν άντεξε τελικά και η Μπορούσια «καθάρισε» με 3-0 κερδίζοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Γκρόσκροϊτς έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο 71′ για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ντουκς (83′) και Λεβαντόβσκι (90′) για τους «κιτρινόμαυρους» με τους οποίους δεν έπαιξε ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Να σημειωθεί πως στην Βίλελμσαφεν αγωνίζεται ο 22άχρονος Έλληνας αμυντικός, Άγγελος Ελευθεριάδης (σ.σ. από τον Αγροτικό Αστέρα πήγε στη Γερμανία πέρυσι στην Ομπερχάουζεν και φέτος άλλαξε ομάδα) ο οποίος ξεκίνησε βασικός και έβγαλε όλο το 90λεπτο.

Από τα άλλα σημερινά ματς ξεχώρισε η δύσκολη πρόκριση της Μάιντς επί της Φορτούνα Κολωνίας με 2-1, ενώ η Φράιμπουργκ νίκησε με 2-0 (113′, 118′ Τσουκ) στην παράταση τη Νόιστρελιτς.

Ανετες προκρίσεις πήραν η Χόφενχαϊμ (9-0 την Αουμουντ Φέγκεζακ) και η Λέβερκουζεν (6-1 τη Λίπσταντ, εκτός αποστολής ο Σταφυλίδης).

Πηγή: sentragoal.gr

To Top