Στο τελικό στάδιο για τις χορηγίες της ΠΑΕ

Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος βρίσκεται «προ των πυλών». Ο κύκλος των συζητήσεων και των επαφών της ΠΑΕ Άρης με τις εταιρείες, οι οποίες θα ενταχθούν στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, έχει μπει στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το εμπορικό τμήμα:

“Απομένει η ρύθμιση κάποιων λεπτομερειών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις και οι παρουσιάσεις των επίσημων χορηγών και υποστηρικτών της νέας σεζόν, που παράλληλα θα είναι και μέλη στο ARIS BUSINESS CLUB, όπως και οι κάτοχοι σουιτών και θέσεων VIP.
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και το χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, που αφορά τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τις ομάδες Κ-20 και Κ-17, οι οποίες τις δύο προηγούμενες σεζόν κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Superleague.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, το αμέσως προσεχές διάστημα (αρχές Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου θα παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα τόσο τα νέα αποκτήματα όσο και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις- υποστηρικτές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες”.

To Top