ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο τελικό στάδιο των αξιολογήσεων για τις επιλογές των ξένων! Κοντά σε συμφωνία με περιφερειακούς

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των αξιολογήσεων για τις επιλογές του στο ρόστερ του Άρη της επόμενης χρονιάς, ωστόσο θέλει να περιμένει μερικές μέρες ακόμα, γιατί κρίνει ότι θα προκύψουν περιπτώσεις παικτών που τον ενδιαφέρουν αρκετά. 

Οι κίτρινοι δεν έχουν κάνει ακόμα καμία κίνηση πέρα από τις ανανεώσεις του Σπύρου Μούρτου και του Βασίλη Σίμτσακ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με παίκτες στην περιφέρεια, συμφωνία που προς το παρόν δεν ενεργοποιούνται, προφανώς γιατί υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως βρεθεί κάτι καλύτερο.

Σε αντίθεση με το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει σε μερίδα του κόσμου για το ότι δεν έχουν γίνει μεταγραφές, ο Πρίφτης σε συνεργασία με την διοίκηση δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι πιο σωστές επιλογές παικτών, σε συνάρτηση πάντα με το διαθέσιμο μπάτζετ.

Πλέον ο Άρης μπαίνει στην διαδικασία υλοποίησης των μεταγραφικών κινήσεών του και δεν αποκλείεται ανά πάσα ώρα και στιγμή να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για συγκεκριμένους παίκτες.

To Top