Στο «τοπ 10» του πλανήτη οι οπαδοί του Άρη! (videos)

Η φήμη του κόσμου του Άρη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα προ πολλού και η τελευταία απόδειξη έρχεται μέσα από το σχετικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας του βρετανικού αθλητικού ραδιοσταθμού talksport.co.uk, που κατέταξε τους οπαδούς των «κίτρινων» στο «τοπ 10» με τους πιο… τρελούς του πλανήτη, λέγοντας ότι προσφέρουν θέαμα ανώτερο από εκείνους της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και από τους ίδιους τους Λος Άντζελες Λέικερς!

Ο συντάκτης του κειμένου, Κρεγκ Μπλούμφιλντ, πιάστηκε λίγο… αδιάβαστος, αφού έγραψε εκ παραδρομής ότι οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας αποκαλούνται “Super 6”, αλλά παρόλα αυτά τοποθέτησε τους… «τρελούς» φιλάθλους του Άρη στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου.

Συγκεκριμένα, έδωσε στον Άρη τη 10η θέση, έχοντας πάντως μάλλον περίεργες επιλογές, αφού στην πρώτη τριάδα έβαλε κατά σειρά τον Ερυθρό Αστέρα, τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο και την… πολωνική Λεχ Πόζναν, ενώ «χάρισε» την 6η θέση στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η τιμητική διάκριση για τον Άρη ήταν διπλή, αφού το σχετικό δημοσίευμα συνοδεύτηκε από δύο βίντεο, ένα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ένα από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

«Μπορεί ο Άρης να μην είναι μία από τις πιο διάσημες ομάδες της Ευρώπης ή μία από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα, αλλά οι οπαδοί -με επικεφαλής τον ‘Super 6’- αποτελούν πραγματικά ένα μοναδικό θέαμα. Οι φανατικοί οπαδοί έχουν δεσμούς με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά το σόου που δίνουν θα μπορούσε να αποτελέσει μάθημα για την περίφημη εξέδρα ‘La 12’ της Μπόκα», έγραψε επί λέξει ο Βρετανός δημοσιογράφος, που είχε ακόμα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στους αγώνες μπάσκετ του Άρη:

«Να’ τοι πάλι οι οπαδοί του Άρη, αυτή τη φορά εμψυχώνοντας την ομάδα μπάσκετ. Τέτοιο θέαμα δεν θα δείτε ούτε στο ‘Στέιπλς Σέντερ’ των Λος Άντζελες Λέικερς», ήταν το εύγλωττο σχόλιο του Κρεγκ Μπλούμφιλντ!

Το βίντεο – αφιέρωμα στους οπαδούς του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:
{youtube}7yGhMYrc8HU|480|360|1{/youtube}

Το μπόνους βίντεο των Βρετανών, με το «κίτρινο» σόου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο:
{youtube}WcvAOpnnMK0|640|360|1{/youtube}

To Top