Στο… τραπέζι η παραμονή του Κοέλιο, σε αναμονή για Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, ανοιχτό πάντα του Αγκάνθο

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει μέσα στις επόμενες μέρες ο αγωνιστικός προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα περάσει στο στάδιο της υλοποίησης. Πρωταρχικό μέλημα, βέβαια, στην ατζέντα του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, είναι το θέμα του προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διεμήνυσε στον Σούλη Παπαδόπουλο, ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του σύντομα (Δευτέρα ή Τρίτη όπως όλα δείχνουν) αφού προηγουμένως μιλήσει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Οι πιθανότητες παραμονής του 46χρονου προπονητή παραμένουν ελάχιστες. Από κει και πέρα, θα προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Με δεδομένη την αποχώρηση των Βελλίδη, Καζναφέρη, από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τη διοίκηση ανοιχτά είναι τα θέματα των Αγκάνθο (έχει προσύμφωνο), Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία (30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια τους) και Κοέλιο

Οι διοικούντες της ΠΑΕ θα επιδιώξουν την παραμονή του Νούνο Κοέλιο και την επέκταση του δανεισμού του από την Μπενφίκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των διοικούντων της πορτογαλικής ομάδας, με τους οποίους και θα συναντηθεί ο Κοέλιο μέσα στις επόμενες μέρες. Εφόσον παραμείνουν και οι τέσσερις, τότε θα “”κλείσει” το δικαίωμα των τεσσάρων ανανεώσεων που έχει δικαίωμα ο Άρης.

To Top