ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο “τραπέζι” η ανανέωση του συμβολαίου του Φαμπιάνο

Οι καλές και σταθερές εμφανίσεις το Φαμπιάνο με τον Άρη, ανοίγει τη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι…

Ο Άρης έμοιαζε εγκλωβισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό το περασμένο Σάββατο, όμως ο Φαμπιάνο δεν είχε “πει” την τελευταία του “λέξη”! Ο Βραζιλιάνος με απίστευτο buzzer beater “σκότωσε” με κεφαλιά τον Πανσερραϊκό χαρίζοντας πολύτιμη νίκη (1-0) στον Άρη!

Το γκολ του Φαμπιάνο κατέγραψε ένα ξεχωριστό ρεκόρ: ο έμπειρος αμυντικός φέτος δεν έχασε φέτος λεπτό σκοράροντας τέσσερα γκολ! Ο Βραζιλιάνος φέτος είναι σε “υψηλές πτήσεις”, όντας ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε άμυνα, αλλά και επίθεση.

Είναι ξεκάθαρα ο πιο σταθερός σε απόδοση κιτρινόμαυρος παίκτης, σημείο αναφοράς στη δημιουργία του παιχνιδιού από πίσω, στυλοβάτης της άμυνας που έβαλε… πλάτη όταν απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Μπράμπετς. Και το δίχως άλλο ένας από τους πιο έμπειρους στο ρόστερ, διανύοντας την τρίτη του σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, αναμένεται να πέσει στο “τραπέζι” το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο τελειώνει τον Ιούνιο του 2024. Πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η συζήτηση των δυο πλευρών για να συνεχίσουν μαζί…

To Top