Στο “τραπέζι” και ο Λυκογιάννης!

Ένας από τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού που μπορεί να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού τη νέα σεζόν και “‘έπεσε” στο τραπέζι των μεταγραφών του Άρη είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης. 

Το έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών αριθμεί πάνω από 40 συμβόλαια και όπως είναι λογικό εκτός από προσθήκες είναι απαραίτητο να υπάρξουν και (πολλές) αποχωρήσεις. Εξάλλου ο Μίτσελ έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει με 25-26 ποδοσφαιριστές μάξιμουμ, οπότε συνολικά οι Πειραιώτες θα πρέπει να απελευθερώσουν ουκ ολίγους παίκτες, παραχωρώντας τους είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του redplanet.gr: “Σε ξεχωριστή κατηγορία ανήκουν ασφαλώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν προοπτικές να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 8 συμμετοχές με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος άσος είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού σε άλλον σύλλογο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν μελλοντικά στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ ψάχνει για ενίσχυση της ομάδας στην θέση του αριστερού μπακ και ο Λυκογιάννης δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά. Λογικά λοιπόν ο Ολυμπιακός θεωρεί πως ο παίκτης καλό θα είναι να παραχωρηθεί δανεικός και να πάρει ματς προκειμένου να μην μείνει στάσιμος”.

Στον Άρη βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση Λυκογιάννη θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις και βρίσκονται σε στάση αναμονής, όπως είναι και για άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές των Σουμοπίνιο, Φετφατζίδη, Τάτου.

To Top