Στο τραπέζι της ΕΠΟ οι αδειοδοτήσεις

Με κύρια θέματα τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, την ανακοίνωση για τον αθλητικό νόμο, την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για τον Γιώργο Κατίδη και την κάρτα υγείας θα συνεδριάσει την Παρασκευή 29/3 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας θα ληφθούν αποφάσεις επί των προτάσεων της Σούπερ Λίγκας για τις αδειδοτήσεις των ΠΑΕ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να σημειωθεί ότι το συμβούλιο θα γίνει μια ημέρα μετά το σεμινάριο που θα διοργάνωσε η ΕΠΟ με τον υπεύθυνο αδειοτήσεων της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο.

Στο συμβούλιο θα εξετάσει μεταξύ άλλων η ημερομηνία που θα δοθούν οι άδειες στις ΠΑΕ, αλλά και τι κριτήρια θα ισχύσουν για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Ερασιτεχνικής), όπως αυτό αναδιαρθώθηκε και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη περίοδο. Παράλληλα, θα συζητηθεί η ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας.

Στο πρώτο σκέλος, οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας, θα αναφέρουν την απόφαση η οποία πάρθηκε κατά πλειοψηφία στο Δ.Σ του συνεταιρισμού την Τετάρτη 20/3 με την οποία προτείνουν να γίνουν τα πλέι οφ και μετά να αδειοδοτηθούν οι ομάδες.

Συζητιούνται αθλητικός νόμος και Κατίδης

Η Ομοσπονδία θα ασχοληθεί με την ανακοίνωση που εκδόθηκε για το σχέδιο του νέου αθλητικού, αλλά την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας για τον ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες του Γιώργου Κατίδη.

«Ξεσκονίζονται» οι συμβάσεις

Ψηλά στην ατζέντα θα είναι το θέμα της συμβάσεις της «Κάρτας Υγείας» και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση για το που βρίσκονται οι συζητήσεις του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπόθεση με την εταιρία.

Όσον αφορά των κομμάτι συμβάσεων τόσο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα ερασιτεχνικά γήπεδα όσο και με το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η ΕΠΟ για τα ταξίδια της Εθνικής, θα μπει ένας προγραμματισμός, ώστε να εξεταστούν σε πρώτη φάση οι τρέχουσες συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

To Top