ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… τραπέζι το διαζύγιο Άρη-Τζεμπούρ – Η προκαταβολή και το τριετές συμβόλαιο

Παραμένουν όλα ανοιχτά στη σχέση Άρη-Τζεμπούρ με το διαζύγιο να πέφτει στο… τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Γαλλοαλγερινός ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή στην φετινή μεταγραφική περίοδο, το πιο βαρύ όνομα, αλλά στο γήπεδο, οι τραυματισμοί και η παρατεταμένη αγωνιστική του αποχή δεν του επέτρεψαν να προσφέρει και όπως σημειώσαμε σε άλλο άρθρο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν άμεσα τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική, θα είναι και το θέμα Τζεμπούρ. 

Ο Άρης από την πλευρά του αναμένεται να ρίξει στο τραπέζι το… αυτονόητο: τις ελάχιστες παρουσίες (μόλις δυο) τη στιγμή που επένδυσε πάνω του και αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά και το γεγονός ότι μόνιμα δηλώνει τραυματίας.

Εδώ βέβαια, υπάρχουν δυο λεπτά σημεία: ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει υπογράψει στον Αρη 3ετές συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούλιο του 2019. Κάτι που αυτονόητα περιπλέκει την διαδικασία «αποδέσμευσής» του, καθιστώντας την όχι απλή, ενώ έχει πάρει και «γερή» προκαταβολή.

Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν δια ζώσης ανάμεσα στον 33χρονο ποδοσφαιριστή και τον Καρυπίδη.

To Top