«Στο τραπέζι» το θέμα του προπονητή, όλα ανοιχτά με φαβορί τον Χατζηνικολάου

Την επόμενη εβδομάδα θα σημειωθεί όπως όλα δείχνουν εξέλιξη στο θέμα προπονητή για τους κίτρινους.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται στην πρωτεύουσα για μια σειρά επαφών (χορηγίες, συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου) ενώ στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα θα παραβρεθεί απόψε σε εκδήλωση που οργανώνει η πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπως ενημέρωσε από χθες και επίσημα η ΠΑΕ Άρης.

Ο πρόεδρος του Άρη ενδέχεται να συναντηθεί και με τον Σούλη Παπαδόπουλο εφόσον οι συνθήκες ευνοήσουν κάτι τέτοιο, μια και το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο στο διάστημα της διήμερης παραμονής του στην πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες που διαρρέουν τα τελευταία 24ωρα αναφέρουν πως ο κύκλος των ουσιαστικών συζητήσεων για το πόστο του τεχνικού ηγέτη των κίτρινων θα ανοίξει στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί για την ώρα το πρώτο φαβορί για την ανάληψη αυτού του έργου, γεγονός που ενισχύεται μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Έλληνα προπονητή με την ομάδα του Ηρακλή.

Η περίπτωση Παπαδόπουλου είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει άλλη εξέλιξη καθώς δεν υπάρχει βούληση από την Αλκμήνης για επέκταση της συνεργασίας. H πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει.

Από κει και πέρα όλα παραμένουν ανοιχτά καθώς εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, οι οποίες κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν εντονότερα τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

To Top