ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο φάιναλ-φορ οι έφηβοι του Άρη! Νίκησαν με 3-2 τον Ηρακλή, μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι έφηβοι του Άρη τσέκαραν το εισιτήριο της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ της ΕΠΕΣΘ, αφού επικράτησαν χθες, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Ηρακλή εκτός έδρας, με 3-2 σετ.

Οι «κίτρινοι», που βρέθηκαν να χάνουν με 6-0 στο 1ο σετ, κατάφεραν να το γυρίσουν και να φτάσουν στο 2-0, όμως, κατέρρευσαν στο 3ο σετ, με αποτέλεσμα ο «γηραιός» να μειώσει σε 1-2. Οι παίκτες του Άρη δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς ούτε στο 4ο σετ (2-2), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στο τάι-μπρέικ.

Εκεί οι παίκτες του Άρη ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση επί του Ηρακλή, με τον έφορο των «κίτρινων», Βασίλη Κωτσόπουλο, να δηλώνει στο PRESSARIS:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στο φάιναλ-φορ της ΕΠΕΣΘ. Πέρυσι καταλάβαμε την 4η θέση και φέτος στόχος μας είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω», τόνισε αρχικά, για να καταλήξει:

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν πολύ δύσκολο, όμως, οι παίκτες μου έδειξαν την κατάλληλη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και έφτασαν τελικά στη νίκη».

To Top