Στο Φοίνιξ το All-Star Game του 2027

 

Το NBA ανακοίνωσε ότι το All-Star Game του 2027 θα διεξαχθεί στο Φοίνιξ.
Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, και ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ματ Ίσμπια, μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου στο Φοίνιξ για να ανακοινώσουν την τελευταία τοποθεσία του All-Star Weekend. Μετά τη διεξαγωγή τεσσάρων από τους πέντε τελευταίους Αγώνες All-Star σε πόλεις με κρύο καιρό όπως η Ιντιανάπολη, η Σολτ Λέικ Σίτι, το Κλίβελαντ και το Σικάγο, οι επόμενοι τρεις θα βρίσκονται στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα.

Το Chase Center του Σαν Φρανσίσκο, το Intuit Dome του Ίνγκλγουντ (L.A.), που ανοίγει την επόμενη σεζόν, και το Footprint Center του Φοίνιξ θα φιλοξενήσουν τους επόμενους τρεις Αγώνες All-Star.

«Ξέρουμε τι είδους παράσταση θέλουμε να δώσουμε», είπε ο Ίσμπια. «Το ΝΒΑ κάνει πάντα καταπληκτική δουλειά. Είναι ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο γιορτινό. Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια ολόκληρη εβδομάδα γιορτινή. Και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Έχουμε μερικά χρόνια να προετοιμαστούμε για αυτό και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Κάναμε το All-Star Game το 2009 εδώ, αλλά πραγματικά θέλουμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά που έκανε η Ιντιάνα τον περασμένο μήνα.

Και είμαι σίγουρος ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα κάνει εξαιρετική δουλειά [το 2025] και οι Κλίπερς θα κάνουν εξαιρετική δουλειά [το 2026]. Αλλά θέλουμε να το κάνουμε ξεχωριστό. Και ένα πράγμα που δεν έχουν αυτά τα μέρη είναι ότι δεν έχουν Φοίνιξ» κατέληξε.

To Top