Στο χέρι τους είναι να γίνει πράξη το “ευχής έργον”

Η παρουσία δύο διαιτητών Ευρωλίγκας στον σημερινό αγώνα είναι αυτό που επιθυμούσε ο Άρης, γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές υψηλού επιπέδου. Ο προβληματισμός είναι λογικό να υπάρχει τον τρίτο της… διαιτητικής παρέας σήμερα, όμως ευελπιστούν όλοι πως το επίπεδο των δύο διεθνών δεν θα επιτρέψει κραυγαλέα λάθη.

Οι Χριστοδούλου και Παπαπέτρου είναι διαιτητές που σφυρίζουν στο κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα ο πρώτος αμέσως μετά τον αγώνα “πετάει” για Μαδρίτη, για να σφυρίξει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ο Παπαπέτρου είναι διαιτητής πολύ μετρημένος, χωρίς να έχουν γίνει σχεδόν ποτέ παράπονα για διαιτησίες του από ομάδες.

Για τον Παναγιώτου τα… ράμματα είναι πολλά στη γούνα του. Ο Πατρινός ρέφερι αν και στηρίζεται από την ΚΕΔ μετράει πολλές κακές διαιτησίες φέτος, ήταν ένας από τους τρεις που διέκοψαν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν και “πρωταγωνιστής” στην ήττα του Άρη στη Κηφισιά για το κύπελλο στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ευχής έργον είναι η διαιτησία να μην απασχολήσει κανέναν στη διάρκεια του αγώνα και μετά από αυτόν, αλλά αυτό εξαρτάται από τους ίδιους τους διαιτητές και την απόδοση που θα έχουν…

To Top