ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο χέρι του Άρη η δεύτερη θέση, μόνο νίκη σήμερα κόντρα σε Παναιτωλικό! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία και στον Άρη θέλουν μόνο νίκη σήμερα (PRESSARIS, 15:00, Novasports1) κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 22η αγωνιστική, προκειμένου να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα επιδιώξουν το δεύτερο σερί “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, μετά το “διπλό” στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνει η διαφορά από τους διώκτες του.

Στα 21 ματς που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής, ο Άρης έχει 42 βαθμούς και είναι στο +2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός είναι στην 12η θέση με 13 βαθμούς, μόλις στο +2 από την προτελευταία Λαμία και στο +4 από την ουραγό, Λάρισα.

Η αποστολή του Άρη, για τον σημερινό αγώνα:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Javier Matilla (τραυματίας), James Jeggo και Νικόλας Ιωάννου (τιμωρημένοι), ενώ στον αντίποδα ο Mateo Garcia, που είχε σημαντική βελτίωση, δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

O… Αγρινιώτης στην καταγωγή, Αριστείδης Βάτσιος, από τον σύνδεσμο Αττικής είναι ο διαιτητής που ορίστηκε στο ματς του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό. Βοηθοί του είναι οι Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης) και Φώτης Καμπερίδης (Καβάλας), ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) και παρατηρητής η Αντωνία Κοκοτου (Ηρακλείου).

To Top