Στο χέρι του Άρη η υπόθεση Μπα, αλλά…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Αμπού-Μαλάλ Μπα δεν υπολογίζεται από τη Ναντ ούτε για την προσεχή περίοδο. Ο 21χρονος Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στον Άρη με τη μορφή δανεισμού, δε βρίσκεται στα πλάνα του Κριστιάν Γκουρκίφ για την επόμενη σεζόν, όποτε κι αν αυτή ξεκινήσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το ρεπορτάζ της σελίδας butfootballclub.fr, είναι στο χέρι των «κίτρινων» το αν θα διατηρήσουν και τη σεζόν 2020/21 στο ρόστερ τους τον πρώην άσο της Νανσί. Απόφαση που, φυσικά, αναμένεται να πάρει ο Μίχαελ Ένινγκ σε συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα και πάντα με τη συμμετοχή του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο Μπα έχει συμβόλαιο με τα «καναρίνια» της Γαλλίας ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από τον Άρη, προβλέφθηκε και οψιόν αγοράς του. Την οποία, πάντως δεν είναι διατεθειμένοι (προφανώς δε θα χρειαστεί με βάση τα δεδομένα) να χρησιμοποιήσουν οι κιτρινόμαυροι, την στιγμή που ακόμη και η απόφαση για εκ νέου δανεισμού θεωρείται δύσκολη.

Οι άνθρωποι του Άρη περίμεναν περισσότερα από τον παίκτη και μέχρι στιγμής δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνολική του παρουσία. Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν -όποτε ξεκινήσει αυτό- είτε στην παρουσία του παίκτη, είτε στις σκέψεις ανθρώπων της ομάδας, τότε δύσκολα θα προχωρήσουν σε νέο δανεισμό του νεαρού μέσου από την Ναντ.

To Top