ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο χέρι του Άρη! Πάθος ομάδας και κόσμου για πρόκριση μέσα στη Λάρνακα (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Την… ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που δεν αποδόθηκε στον πρώτο αγώνα αναζητά σήμερα (PRESSARIS, 20:00, Cosmote TV) στην ρεβάνς της Λάρνακας ο Άρης. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δείξουν και πάλι την ανωτερότητά τους απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά αυτή τη φορά να είναι πιο ουσιαστικοί προκειμένου να “σφραγίσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Εκεί όπου τους περιμένει από χθες το βράδυ η νορβηγική Μόλντε…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το 0-0 του “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή απέναντι στους Κύπριους, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε, ενώ στάθηκε άτυχος και με τα δύο δοκάρια. Πλέον, αυτό που θέλει είναι θετικό αποτέλεσμα με γκολ. Ακόμα και ισοπαλία με γκολ, δίνει στους “κιτρινόμαυρους” το εισιτήριο για τον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ΑΕΛ Λεμεσού μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι. Μπορεί με αντί-ποδόσφαιρο να πήρε το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, ωστόσο, αυτή τη φορά παίζει στην Κύπρο (φιλοξενείται στην Λάρνακα και το “ΑΕΚ Αρένα”), επομένως θα παλέψει με όλες τις τις δυνάμεις για την πρόκριση, παρότι ποιοτικά και σαν σύνολο ομάδας, υπολείπεται αισθητά του Άρη.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Χαμζά Γιουνές που έμεινε στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” αναχώρησε την Δευτέρα για την Κύπρο, προκειμένου να συνηθίσει τις κλιματολογικές συνθήκες. Είναι ενδεικτικό, πως η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα αγγίξει στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι 20 ποδοσφαιριστές με τους οποίους ταξίδεψε ο Άρης στην Κύπρο:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Διαιτητής: Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa (POR)
Βοηθοί: Álvaro Daniel de Carvalho Mesquita (POR) – Nuno Miguel da Silva Manso (POR)
4ος: Cláudio Filipe Ruivo Pereira (POR)

 

To Top