ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο χέρι του η… μοναξιά στην κορυφή, στόχος να “χτίσει” και διαφορά!

Αν κάτι πρέπει να αποφύγει δια ροπάλου η φετινή ομάδα του Άρη, είναι να υποπέσει σε βαθμολογικές «γκέλες», στο μεσοδιάστημα, μέχρι τις εξόχως σημαντικές αναμετρήσεις για το μέλλον του στη Φούτμπολ Λιγκ, με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη, ο Άρης του Δημήτρη Σπανού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύο ομάδες, που συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτές που ενδεχομένως θα διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αρχικά θα ταξιδέψει στη Δράμα, για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα κι έπειτα θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΟΦΗ.

Μέχρι τότε, όμως, μεσολαβούν τρεις αγωνιστικές όπου το απόλυτο σε βαθμούς κρίνεται επιτακτική ανάγκη, αν αναλογιστεί κανείς πως από το σύνολο αυτών των αγώνων, οι δύο θα διεξαχθούν εντός έδρας.

Και μάλιστα η μία, την μεθεπόμενη αγωνιστική, κόντρα στην “συγκάτοικο” μέχρι στιγμής στην κορυφή, Παναχαϊκή. Οι “κιτρινόμαυροι” ταξιδεύουν την Κυριακή στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη, σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, όπου οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, πρέπει να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έπειτα υποδέχονται τις ομάδες της Παναχαϊκή και τους Κισσαμικού κι έπειτα έχουν μπροστά τους Δόξα (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Στόχος, είναι δεδομένα, η ομάδα να πάει σε αυτά τα ματς, όντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Στο χέρι της είναι, αν αυξήσει το σερί από τις τρεις νίκες στις έξι. Και εκεί θα μπορέσει να “χτίσει” μία διαφορά ικανή να της δώσει τον… αέρα που χρειάζεται για την άνοδο.

To Top