ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στο χέρι του τα πλέι οφ, το δύσκολο δίμηνο που ακολουθεί και η εκκρεμότητα της ΕΕΑ

Οι κίτρινοι μπορούν να ορίσουν τη μοίρα τους στην Basketleague. 

O Άρης του Γιάννη Καστρίτη δείχνει πάνω από όλα μέσα στο παρκέ ένα ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Έλληνας κόουτς είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ανεύρεση καλών ξένων και σε συνδυασμό με την προσθήκη φιλότιμων και έμπειρων Ελλήνων ο Άρης έχει πετύχει τρεις σπουδαίες νίκες με Ηρακλή, ΠΑΟ και Προμηθέα. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και η αυτοπεποίθηση, αλλά τα προβλήματα από την αρχή δε λένε να εγκαταλείψουν.

Πάμε να δούμε λίγο τα βαθμολογικά δεδομένα ύστερα από 8 αγωνιστικές και με ένα ρεπό. Οι κίτρινοι έχουν 3 νίκες μια 4 ήττες, όντας βάση της εικόνα τους esake.gr στην 8η θέση, άρα σε τροχιά πλέι οφ.

Μέσα σε Δεκέμβρη και Γενάρη ο Άρης δίνει 8 ματς. Τον τελευταίο μήνα του χρόνου υποδέχεται Περιστέρι, πάει στην έδρα του ΠΑΟΚ και φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Δύσκολες και απαιτητικές οι αναμετρήσεις. Εδώ οι κίτρινοι μπορούν ακόμα και δυο νίκες, αλλά τίποτα δε θεωρείται εύκολο.

Στον Γενάρη οι πέντε αναμετρήσεις θα κρίνουν πολλά. Πάει στη Λάρισα, στον ΠΑΟ και στον Κολοσσό, ενώ περιμένει στο Παλέ Ιωνικό και Απόλλων σε ματς must win. Εδώ ο Άρης κυνηγάει ακόμα και 4 νίκες, αλλά θέλει τουλάχιστον 3. Άρα σε δυο μήνες ο καλός Άρης μπορεί να βρει ακόμη και 4 επιτυχίες που θα τον διατηρήσουν σε τροχιά πλέι οφ.

Και με την υποσημείωση της εκκρεμότητας από την ΕΕΑ, οπότε και μπορεί να υπάρχει αφαίρεση βαθμών.

To Top