«Στο Χαριλάου παίζεις και θα προσκυνάς…»

Ήταν ένας Άρης βγαλμένος από τα όνειρα του κόσμου και η νίκη δικαιολογημένα πανηγυρίστηκε από όλους. Διαβάστε πως σχολίασαν οι οργανωμένοι οπαδοί το 3-1 επί του Παναθηναϊκού. 

Στο σάιτ του Super 3 ανέβηκε πριν από λίγο η κριτική του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, στην οποία ξεδιπλώνονται τα συναισθήματα των φιλάθλων για το περήφανο 3-1. Αναλυτικά:

«Έτσι είναι βάζελε! Στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ παίζεις και θα προσκυνάς…!!! Ένας ΑΡΗΣ βγαλμένος μέσα από τα όνειρά μας, πάτησε τον υπερφίαλο και αήττητο μέχρι σήμερα βάζελο και πήρε το ματς με το φτωχότατο 3-1. Ένα σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει το… κυνήγι του λαγού που είχαμε σήμερα στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.
 
Η αγαπημένη μας ομάδα έκανε το καθήκον της, παρουσιάστηκε όπως πρέπει να παρουσιάζεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ανάγκασε τους φαφλατάδες να καταπιούν τις γλώσσες, τα μικρόφωνα και τα πληκτρολόγιά τους, όπως και να τοποθετήσουν κάπου στο… πίσω μέρος του σώματός τους τα διάφορα «σενάρια» – με τα οποία μας έχουν «ζαλίσει» τον… έρωτα.

 

Ο ΑΡΗΣ που δεν «ακούστηκε» σε καμία από τις κασέτες της βρωμιάς, ο ΑΡΗΣ που εδώ και 98 χρόνια υψώνει το ανάστημά του, ανεξάρτητος, περήφανος και «δίχως καβάτζα καμιά», ο ΑΡΗΣ εναντίον του οποίου δημιουργήθηκε το ΠΟΚ, ο ΑΡΗΣ που ποδοπατήθηκε από τη χούντα, ο ΑΡΗΣ των μοναδικών στα χρονικά τιμωριών (και «αποκλειστικών», μόνο για πάρτη του), ο ΑΡΗΣ του Λαού του, δεν «είναι» με κανέναν.
 
Μόνος του πάλευε και μόνος του θα παλεύει. «Παρέα» με εμάς τους οπαδούς του. Ας μην… μπερδεύονται, λοιπόν, οι των Αθηνών, όταν προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πρόκειται να παίξουν με τον ΑΡΗ στον ποδοσφαιρικό Ναό του Κλεάνθης Βικελίδης. Εδώ επικρατεί ένας και μοναδικός νόμος, όχι σαν κι αυτούς που αν έχουμε δει και αν έχουμε δει, χρόνια τώρα, να συμβαίνουν σε κάποια άλλα γήπεδα της πόλης…».

 

To Top