Στο χειρουργείο ο Μαζουλουξής

Με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι να κάνει σήμερα ατομικό πρόγραμμα και τον Κυριάκο Μαζουλουξή να τίθεται εκτός, καθώς θα εγχειριστεί αύριο, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Φλώρινα με τη Θύελλα Φιλώτα.

Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο το μεσημέρι και εν συνεχεία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θ΄ ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής) ενόψει της αναμέτρησης με την Θύελλα Φιλώτα (19/04, 16:30) στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ο οποίος -ως γνωστόν- στη χθεσινή προπόνηση υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο, αύριο θα εγχειριστεί και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας στο πόδι του.

Για αύριο, Σάββατο, η μεσημεριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας».

To Top